Fri fragt over kr. 899.-
Alt indenfor cykelsport
Cykler til alle
Menu

Handelsbetingelser

MobilePay

Betal direkte til vores MobilePay konto. Benyt venligst dit ordre ID som vedlagt besked. Din ordre vil ikke blive sendt, før betalingen er godkendt på vores konto.

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Leveringsbetingelse

Alt levering fra Bikez2go foregår med Pakke Post , hvis ikke andet er aftalt for den enkelte ordre. En levering for Bikez2go anses som færdig når kunden har fået varen udleveret. En ordre vil blive sendt indenfor 3-6 arbejdsdage efter modtaget ordre, ved mindre, at kunden er oplyst om andet. En levering til kundens adresse i Danmark vil normalt ske inden for 4 arbejdsdage. Denne leveringstid er dog kun vejledende og kan således fraviges/ændres. Alle pakker med levering fra Pakke Post vil blive leveret med omdeling til kundens adresse.

Ved bestilling af produkter fra Bikez2go webshop modtager man 14 dages fuld returret, hvis varen er i samme stand ved levering. Hvis varen er blevet forringet i værdi, fordi den er brugt og resulteret i forringet vare kan du blive pålagt at betale for værdiforringelsen. De 14 dages ful returret gælder fra, at kunden har produktet fysisk. Hvis en vare modtages beskadiget eller forringelse har kunden stadigvæk sine 14 dages fuld returret til, at tage kontakt til Bikez2go, hvis ikke Bikez2go er underrettet indenfor de 14 dage frafalder returretten. Er varen på anden vis beskadiget af kunden ved uagtsomt brug eller manglende omsorg overfor varen, vil returretten frafalde og kunden vil selv stå til ansvar for varen.

Ved tilbage sendelse bedes du kontakte Bikez2go, så vi er opmærksom på, at din pakke kommer retur. Efter du har kontaktet os indenfor 14 dage efter modtagelse af varen, så har kunden 14 dage til, at sende pakken retur, ellers vil aftale ikke blive godkendt.

Der kan ikke kræves en årsag for returneringen, men dette kunne være en fordel for Bikez2go videre forløb.

Det fulde beløb for ordren inkl. fragt vil blive tilbagebetalt, men kunden har betalingspligten for fragten under tilbage sendelse.

Julegaver er muligt, at returnere hele Januar måned hvis det er oplyst, at produktet er til en julegave.

Reklamation

Ved eventuelle fejl eller mangler ved produkter købt fra Bikez2go, behandles kun hvis Bikez2go er underrettet indenfor 2 måneder efter, at kunden har opdaget fejlen. Det er kundens pligt, at kontakte Bikez2go omkring fejlen, ellers tages der ikke højde for eventuelle fejl. Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl der viser sig 2 år efter, at kunden har modtaget fejlen. Reklamationsretten er kun gældende for kunden så længe, at fejlen er en produktionsfejl eller anden fejl fra producenten.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.

Oplysningsret

Kunden har altid oplysningspligten når der er tale omkring reklamationsretten, returretten eller lignende til Bikez2go da Bikez2go ikke har mulighed for, at bearbejde sagen hvis ikke der er underrettet omkring fejlen. Ved modtagende returvare eller reklamationer er det Bikez2go som har oplysningspligten overfor kunden omkring sagens forløb.

Logistik

Bikez2go arbejder med begrænset varepartier, og der tages derfor altid forhold til eventuelle logistik fejl. Bikez2go har ret til, at kontakte kunden på ordren omkring eventuelle logistikfejl for, at finde en løsning til kunden som både Bikez2go og kunden kan stilles tilfreds med. Ved logistik fejl, er det muligt, at få det fulde beløb tilbage, eller finde en anden løsning, fragt beregnes altid ud fra det leveret vareparti.

Personlige oplysninger

Ved bestillinger hos Bikez2go skal der udfyldes forskellige felter med personlige oplysninger. Kundens personlige oplysninger bruges udelukkende til bearbejde ordren for, at få det fulde udbytte ud af ordren. De personlige oplysninger bruges til leveringsadresse samt mulighed for, at tage kontakt til kunden omkring ordren. De indtastede personlige oplysninger på Bikez2go er ikke muligt, at tilgå for andre en direktionen bag bikez2go og vil ikke vises til andre der ikke har noget med Bikez2go drift at gøre. De personlige oplysninger vil blive gemt i 5 år vedlagt den enkelte ordre, da det er vedtaget ved lov, at bilag skal gemmes i 5 år.

Betaling

Alle betalinger der fortages til Bikez2go foregår i midlertidigt igennem betalingsgatewayen Quick pay som acceptere mange af de internationale kreditkort. Det angivet beløb på ordren bliver først trukket når ordren er afsendt, da dette vil give mere sikkerhed for ordrens forløb, samt dette er et lovpligtigt forløb. Quick Pay har en høj sikkerhed og er en af de mest populære betalingsgateways der findes på markedet. Bikez2go vil ikke have

adgang til dine personlige koder, dokumenter eller numre. Hver betaling ved blive godkendt af vores system som arbejder sammen med Quick Pay. I alle priser fra Bikez2go er der inkluderet moms allerede inden kunden går til kurven, så kunden kan få den rigtige pris fra starten. Ved evt. Betalingsfejl tages der kontakt til [email protected]. Jeg har læst og accepterer webshoppens Vilkår og betingelser